حضور چشمگیر دانشگاه علوم پزشکی ایران در پنجمین فن بازار ملی سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۹ |
معاون تحقیقات و فناوری : دانشگاه علوم پزشکی ایران با شرکت تیم 16 نفره در پنجمین فن بازار ملی سلامت حضور  پررنگی داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  دکتر متولیان در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه بیان کرد: پنجمین فن بازار ملی سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و با حضور دانشگاههای علوم پزشکی کشور در منطقه آزاد چابهار برگزار گردید و نمایندگان دانشگاهها به ارائه دستاوردهای مراکز رشد و پارک فناوری پرداختند.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور برجسته تیم 16 نفره و برپایی غرفه محصولات دانش بنیان مورد استقبال سایر دانشگاهها قرار گرفت.
ایشان با اشاره به برگزاری جلسات و سخنرانی های مختلف در این رویداد اظهار کرد: با توجه به اینکه منطقه آزاد چابهار یک منطقه استراتژیک برای گسترش همکاری های بین المللی و توسعه واردات و صادرات محسوب می شود، جلسه ای با حضور رئیس منطقه آزاد چابهار، نمایندگان وزارت بهداشت  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاههای علوم پزشکی برگزار شد و مقرر شد کارگروهی جهت بررسی استفاده از این ظرفیت و اجرایی شدن موضوع، تشکیل گردد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه تصریح کرد: یکی دیگر از بخشهای این برنامه ، تشکیل نشست بین منطقه آزادچابهار و دانشگاه علوم پزشکی ایران بود که با حضور دکتر کردی و دکتر کوهپایه زاده انجام شد. در این جلسه پیرامون فعالیت شرکت های دانش بنیان، جذب سرمایه گذار، توسعه همکاری های بین المللی، پذیرش دانشجوی خارجی، برگزاری رودیدادهای  فناورانه و استارت آپی در منطقه آزاد چابهار، طراحی دوره های آموزشی مورد نیاز و ارائه راهکار توسط گروههای های فناور  درجهت ارتقاء  صادرات محصولات، بحث و تبادل نظر شد.
وی این رویداد را فرصت مناسبی برای بهره گیری از تجربیات و توسعه همکاری های مشترک برشمرد و افزود: به منظور آشنایی با ظرفیت دانشگاه بین المللی چابهار ، به همراه دکتر دژکام، رییس دانشگاه، بازدیدی از فضای دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار انجام گرفت.
گفتنی است دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه، دکتر  متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری، دکتر پورنیک؛ مدیر توسعه فناوری و تیم همراه و شش شرکت دانش بنیان دانشگاه در این رویداد حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر