امضا تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی ایران با وزارت بهداشت لبنان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۳ |
شنبه شب نشست مشترکی بین وزیر بهداشت کشور لبنان، مدیر کل امور بین الملل وزارت بهداشت، دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از معاونین دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛تفاهم‌نامه همکاری‌های در حوزه های تبادل تجارب و اطلاعات در زمینه بهداشت و سلامت خانواده پرستاری و مامایی، اقتصاد سلامت مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، فناوری های نوین پزشکی و تبادل دانشجو اعضای هیئت علمی و امور علمی و آموزشی بین دانشگاه علوم پزشکی ایران با وزارت بهداشت لبنان امضا شد.
در این مراسم ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یکی از برترین دانشگاه‌های کشور در حوزه آموزش پزشکی به وزیر بهداشت محترم لبنان معرفی شد و اهداف این دانشگاه از جمله تبدیل شدن به یکی از دانشگاه های نسل سوم برای وزیر بهداشت لبنان شرح داده شد.
 در ابتدای مراسم جمیل جبق وزیر بهداشت لبنان ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران اظهار کرد: این اولین باری است که از دانشگاه علوم پزشکی ایران دیدن می‌کنم و باید بگویم در بازدیدهای که اخیراً در کشور شما داشتم نسبت به تجهیزات و برخی فعالیت‌های  شما شگفت‌زده شدم.
وی با اشاره به بازدید روز گذشته است از استان خراسان و بازدید از دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ایران کشور دوست و همسایه ما است و ما همواره برای داشتن همکاری‌های علمی و غیر علمی با این کشور مشتاق بودیم و هستیم؛ امیدوار هستیم همکاری بین این دو کشور هم بیشتر از گذشته ادامه پیدا کند و روابط قوی و مستحکم‌تری با هم داشته باشیم.
در ادامه مراسم دکتر محسن اسدی لاری مدیر کل امور بین الملل وزارت بهداشت اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از برترین دانشگاه های آموزش پزشکی در کشور و منطقه است و می‌توانید اطمینان داشته باشید که این دانشگاه آمادگی لازم را دارد تا بر اساس علاقه‌مندی شما زمینه افزایش همکاری و تعاملات را بارکشور لبنان فراهم کند.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ایران برترین دانشگاه کشور در حوزه توانبخشی است و آمادگی آن را دارد تا تجربیات خود را در این حوزه در اختیار شما قرار دهد؛ در زمینه هایی مثل انجام  فعالیت های پژوهشی، آموزش‌های فوق تخصصی و فلوشیپ و برگزاری دوره‌های کوتاه مدت این دانشگاه یکی از توانمندترین دانشگاه‌های علوم پزشکی خواهد بود.
دکتر اسدی لاری با اشاره به توانمندی های این دانشگاه در زمینه قلب و عروق گفت: روز آینده از مرکز قلب شهید رجایی بازدید خواهد کرد که یکی از بهترین مراکز حوزه درمان بیماری های قلب و عروق است که زمان خوبی خواهد بود تا  توانمندی‌های کشورمان در حوزه علوم پزشکی و جراحی‌ها قلب‌ و عروق را شاهد باشید.

در ادامه مراسم دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از تدوین برنامه‌ای برای همکاری با کلیه کشورها خبر داد و اظهار کرد: با توجه به اهمیت همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با کشورهای همسایه اقدام به تدوین برنامه استراتژیک کردیم تا بتوانیم با توجه به توانمندی های چشم گیر این دانشگاه و از طریق امضای تفاهم نامه های مختلف با سایر کشورها همکاری کنیم.
وی با اشاره به جمعیت تحت درمان این دانش گاه که به ۵ میلیون نفر می‌رسد گفت: امیدوار هستیم که تدوین چنین برنامه‌ای که بتواند ارتباط ما با سایر کشور ها را سر و سامان بدهد و تجربیات به دست آمده از جمعیت بالای تحت پوشش و تلاش های تحقیقاتی صورت گرفته در این حوزه را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

کد خبر: م.ب

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر