یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۲ |

دانشجویان استعداد درخشان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در 6 حیطه باهم رقابت می نمایند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کلانتر دبیر اجرایی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه عنوان نمود: المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور به صورت سالیانه و دو مرحله برگزار می شود که مرحله اول آن در اسفندماه و مرحله دوم در مردادماه است .
وی افزود: ما از امروز شنبه 12 مردادماه شاهد برگزاری این المپیاد به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران هستیم که حدود 700 نفر از آزمون اول به این مرحله راه یافتند و در روز دوشنبه 14 مردادماه ، آزمون گروهی برگزار می شود و از هرحیطه حدود 10 گروه به مرحله بعد راه می یابند .
دکتر کلانتر بیان کرد: در هر حیطه ، 30 گروه سه نفره حضور دارند که به صورت تیمی باهم رقابت می نمایند و در پایان هفته،  رتبه های برتر معرفی می شوند.
دبیر اجرایی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان اظهار کرد:  از حدود دوسال پیش، به  دستور معاون آموزشی وزارت بهداشت کارآفرینی به حیطه های این آزمون اضافه شده و استقبال ازاین حیطه زیاد بوده است که این موضوع نشان دهنده خلاقیت و نوآوری دانشجویان می باشد .
لازم به ذکر است دانشجویان مقطع ارشد هم می توانند در حیطه کارآفرینی  شرکت نمایند و نقش مربی گری خود را ایفا نمایند.
 وی دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان لیدر حیطه کارآفرینی معرفی و از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران قدردانی نمود و خاطر نشان کرد: نظم و هماهنگی دانشگاه ایران در برگزاری و اجرای این برنامه قابل تقدیر است و دانشجویان از این میزبانی رضایت خاطر داشتند.
دکتر کلانتر با تاکید بر اطلاع رسانی و پوشش تصویری این رویداد تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی دانشگاههای فعال در این المپیاد است که تاکنون موفق به کسب چندین مدال در حیطه های مختلف گردیده است
گفتنی است عناوین شش حیطه یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور همانند المپیاد قبلی ( المپیاد دهم ) شامل حیطه استدلال بالینی - حیطه آموزش پزشکی - حیطه تفکر علمی در علوم پایه - حیطه فلسفه پزشکی - حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم - حیطه مدیریت نظام سلامت می باشد.

دانشجویان جهت پیگیری اخبار و اطلاعیه ها به  سایت المپیاد medolympiyad.behdasht.gov.ir   مراجعه نمایند.
تهیه خبر: رهنورد

دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر