تقدیر از مدیر گروه جراحی قلب دانشگاه در جلسه هیئت رییسه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۸ |

مراسم تقدیر از دکتر زراعتیان رییس بخش جراحی قلب مجتمع حضرت رسول (ص) در جلسه هیئت رییسه انجام گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  در جلسه هیئت  رییسه مورخ 17 تیرماه که دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه، معاونین و سایر اعضا حضور داشتند دکتر سام زراعتیان نژاد؛ مدیر گروه بخش جراحی قلب مجتمع حضرت رسول (ص) تقدیر و قدردانی شد.
در ابتدا دکتر زراعتیان نژاد ، گزارشی از انجام موفق اعمال جراحی پیچیده قلب در مجتمع آموزشی ، پژوهشی و درمانی مجتمع حضرت سول اکرم (ص) ارائه داد و انتظارات و مسائل بخش جراحی قلب آن مرکز را بیان کرد.
سپس دکتر کوهپایه زاده ضمن تشکر از زحمات تیم جراحی قلب دانشگاه عنوان نمود: با توجه به وسعت مجتمع حضرت رسول (ص) و حضور متخصصین با تجربه تمام تلاش دانشگاه براین است تا بتوان بخش های مختلف جراحی بویژه قلب و ریه  را در آن مرکز توسعه دهد .
رییس دانشگاه تصریح کرد: با هماهنگی معاونت درمان و حمایت وزارت بهداشت در نظر است تا بخش جراحی قلب مجتمع حضرت رسول اکرم(ص) راه اندازی گردد ، همچنین یکی از اتاق های عمل جنرال مرکز به جراحی قلب اختصاص یابدو تجهیزات لازم برای ارائه خدمات با کیفیت به مردم  تامین گردد.
وی خاطر نشان کرد: خدمات انجام شده توسط همکاران دانشگاه برای ما ارزشمند است و ما پیگیر هستیم تا تمام زیر ساختهای لازم جهت تحقق اهداف فراهم شود.
در حاشیه این مراسم ، مدیر گروه جراحی قلب دانشگاه ایران درمصاحبه با خبرنگار روابط عمومی اظهار داشت: در مجتمع حضرت رسول (ص) علاوه بر انجام جراحی های روتین قلب، جراحی های مربوط به جابجایی عروق کرونر ، عفونت دریچه، ترمیم و تعویض دریچه های قلب هم  با پمپ و بدون استفاده از پمپ انجام می شود  که مزیت روش دوم این است که علاوه ب صرفه جویی در هزینه های مصرفی عوارض کمتری هم برای بیمار به همراه دارد.
دکتر زراعتیان نژاد با اشاره بر راه اندازی بخش اهداء عضو دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام نمود: دانشگاه علوم پزشکی ایران به صورت میانگین حائز رتبه اول کشوری در زمینه اهداء عضو ( قلب، کلیه ، کبد و پانکراس) است ، همچنین بیشترین اعمال برداشت نسوج در مرکز حضرت رسول (ص)انجام می شود.
وی گفت: از اول سال 98 تاکنون حدود 50 عمل اهداء عضو در مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) انجام می پذیرد .
ایشان ضمن اعلام آمادگی  راه اندازی بخش پیوند قلب و ریه در مرکز حضرت رسول (ص) تاکید کرد: امیدوارم با حمایت رییس دانشگاه،زیر ساختهای لازم برای توسعه بخش جراحی قلب این مرکز فراهم شود تا علاوه بر رتبه بیشترین برداشت عضو در کشور ، بیشترین اعمال پیوند هم در این مجتمع صورت پذیرد.
سرپرست بخش پیوند دانشگاه علوم پزشکی ایران از انجام اولین پیوند کبد ایران  مورخ 17 تیرماه در بیمارستان   فیروز گر با عضو اهدایی از مرکز حضرت رسول(ص)  خبر داد.

دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی؛ متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص جراحی قلب ،پیوند و جراحی قلب اطفال به عنوان مدیر گروه جراحی قلب ، رییس بخش جراحی قلب و سرپرست بخش پیوند دانشگاه علوم پزشکی ایران مشغول به فعالیت می باشد.
گفتنی است در جلسه هیئت رییسه روز دوشنبه 17 تیرماه از دکتر زراعتیان نژاد مدیر گروه بخش جراحی قلب مجتمع حضرت رسول (ص) با اهداء لوح تقدیر ، قدردانی شد.

دفعات مشاهده: 194 بار   |   دفعات چاپ: 52 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر