امضاء تفاهم نامه بین سرکنسولگری کشور لیتوانی و دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۶ |

تفاهم نامه فی مابین سرکنسولگری کشور لیتوانی و دانشگاه علوم پزشکی ایران در ۴ نسخه امضاء گردید.
به نقل از روابط عمومی معاونت بین الملل: دیدار دکتر محسن کریمی، سرکنسولگری کشور لیتوانی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و جلسه ای که در روز چهارشنبه  22 خرداد ماه با حضور دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه، دکتر محقق سرپرست معاونت توسعه  مدیریت و منابع، دکتر قاسمی معاون بین الملل، دکتر مظاهری نژاد معاون آموزشی جهت امضای تفاهم نامه فی مابین سرکنسولگری کشور لیتوانی و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برگزار گردید که این تفاهم نامه در ۴ نسخه امضا شد.
در این جلسه دکتر قاسمی توضیحاتی در خصوص مفاد تفاهم نامه ارائه نموده و سپس دکتر کوهپایه زاده به لزوم تهیه و تنظیم اکشن پلن سه ماهه جهت پیشبرد اهداف و برنامه عملیاتی اشاره کرد.
از جمله این اقدامات همکاری با آژانس های گردشگری در ایران و لیتوانی جهت گسترش همکاری ها، رونق توریسم سلامت با استفاده از تفاوت قیمت ارز و هزینه ارزان خدمات پزشکی در ایران جهت بیماران لیتوانیایی و معرفی توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی ایران به کشور لیتوان می باشد.
در پایان دکتر کریمی سرکنسولگری کشور لیتوانی در ایران پیشنهاد بازدید وزیر بهداشت لیتوانی از ایران را مطرح نمود.
همچنین دکتر قاسمی تصریح کرد: مکاتبات لازم با وزارت بهداشت جهت قرار گرفتن کشور لیتوانی در لیست کشورهای مورد هدف کشور ایران انجام شده است.

دفعات مشاهده: 195 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر