برگزاری نشست صمیمی سرپرست دانشگاه با دانشجویان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۳۱ |

نشست صمیمی سرپرست دانشگاه با دانشجویان برگزار ‌شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: نشست صمیمی سرپرست دانشگاه با دانشجویان مقاطع بالینی مورخ 30 اردیبهشت ماه در مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
در این جلسه دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه، معاونین، اعضای هیئت رییسه، مدیر عاملان بیمارستانها، دکتر جامعی سرپرست کانون مشاوران جوان دانشگاه، اعضای هیئت علمی و دانشجویان مقاطع بالینی حضور داشتند.
در این نشست سرپرست دانشگاه ضمن تشکر از برگزاری این نشست صبر و تحمل برای هم افزایی را مهم برشمرد و بیان کرد: حضور دانشجویان متعهد و دلسوز برای دانشگاه علوم پزشکی ایران باعث افتخار است.
همچنین مسئولین دانشگاه هم پاسخگو و شفاف باشند و با مشارکت جمعی دانشجویان در حل مسائل موجود گام بردارند.
دکتر کوهپایه زاده در خصوص مسائل مطرح شده در پنل پرسش و پاسخ نقطه نظرات خود را عنوان کرد.
به گفته ایشان در بحث آموزش باید به موضوع بازنگری فضا و اتمسفر آموزشی، ارتقاء سطح کیفی آموزش بالینی، توسعه فیلد آموزشی و تربیت مربیان بالینی توانمند توجه شود.
در ادامه  برنامه پرسش و پاسخ بین دانشجویان و مسئولین دانشگاه برگزارو مشکلات و چالش های دانشجویان بالینی بحث و بررسی شد.
مهمترین مسائل مطرح شده در پنل دانشجویی شامل بحث آموزش، پژوهش، مسائل رفاهی، اخلاق حرفه ای، دانشگاه نسل سوم و رابطه استاد، دانشجو بود.
گفتنی است  در این نشست دکتر حاج آقا عیسوی نماینده مقام معظم رهبری در خصوص نظام دانشگاه اسلامی در جهت حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم سخنرانی کرد.
همچنین دکتر ناصری پور ویژگی های سازمان موفق را عنوان کرد و افزود: در زمان تصدی، جلسات مشترک با دانشجویان از بهترین لحظات دوران خدمتم بود.
در این جلسه از ایده ها و پیشنهادات برتر دانشجویان تقدیر شد.

دفعات مشاهده: 210 بار   |   دفعات چاپ: 45 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر