راه اندازی مرکز تحقیقات ریز فناوری در پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۱ |
مرکز تحقیقات ریز فناوری در پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات: مرکز تحقیقات ریز فناوری در پزشکی به منظور ایجاد بستر مناسبی برای فعالیت محققین کشور جهت راه اندازی و توسعه روش های درمانی و تشخیصی موثر در ارتقاء سلامت جامعه، تاسیس شده است.
در این راستا، استفاده از توانمندی های فناوری های ریز، نظیر میکرو و یا نانوتکنولوژی، در اولویت بیشتری قرار دارد.
به علاوه، این مرکز بر آن است که با انجام فعالیت های پژوهشی کاربردی و تولید علم مبتنی بر نیازهای جامعه، نقش موثری در ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان مراکز آموزش عالی مرتبط با هدف و رسالت مرکز داشته باشد. خلق ثروت مبتنی بر دانش و گام برداشتن در راستای اهداف عالی دانشگاه نسل سوم از جمله اولویت های دیگر این مرکز می باشد.

دفعات مشاهده: 102 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر