برگزاری نشست خبری سرپرست دانشگاه به مناسبت هفته سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۳ |
اولین نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایران با اصحاب رسانه در سال جدید برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ اولین نشست خبری سرپرست دانشگاه و معاونین با اصحاب رسانه در سال98 به مناسبت هفته سلامت مورخ 2 اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس طبقه هفتم ستاد برگزار گردید.
دکتر کوهپایه زاده ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد حضرت مهدی (عج) به اصحاب رسانه خیر مقدم گفت و با اشاره به شعار امسال هفته سلامت "مراقبت های اولیه بهداشت راهی به سوی پوشش همگانی سلامت"، هفته سلامت را گرامی داشت.
سرپرست دانشگاه بیان کرد: با توجه به شرایط خاص پیش آمده در سال جدید و برنامه ریزی تمامی سازمانهای متولی می بایست در جهت رفع نیازهای ذینفعان سلامت گام برداشت.
وی افزود: شروع هفته سلامت بهانه ای است تا تلاش و کوشش خود را در جهت دسترسی  عادلانه همه مردم به خدمات سلامت بیشتر نماییم.
دکترکوهپایه زاده با اشاره به برنامه استراتژیک  دانشگاه و حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم خاطر نشان کرد: بیش از 5 میلیون و 180 هزار نفر جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران هستند و حدود 17 بیمارستان دولتی زیر مجموعه دانشگاه ، ارائه خدمت می نمایند.
به گفته ایشان توجه به بهره وری و ارتقاء کیفیت خدمات، کاهش هزینه ها، توسعه گردشگری سلامت، تقویت آموزش بین المللی و توجه به بهبود رتبه اعتبار بخشی دانشگاه در زمینه تحقق توسعه پایدار سر لوحه برنامه های دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال جدید قرار دارد.
سرپرست دانشگاه بر پیگیری اهم فعالیت ها و خدمات معاونت های مختلف تاکید کرد و افزود: آموزش، رکن اساسی دانشگاه می باشد و امسال تلاش ما این است که کیفیت آموزش را بهبود و رشته های بین رشته ای را بر حسب نیاز توسعه بخشیم.
وی تصریح کرد: در بخش پژوهش و فناوری، گسترش مراکز تحقیقاتی ، تقویت رتبه بندی بین المللی ، افزایش همکاری های بین المللی در خصوص برگزاری دوره های مشترک  و جذب دانشجویان خارجی در دستور کار است.
را ه اندازی مراکز رشد ،شتاب دهنده و اتاق تمیز از جمله اقدامات انجام شده دانشگاه در این راستا می باشد.
دکتر کوهپایه زاده گفت: بهبود کیفیت خدمات درمانی و افزایش تخت های بستری مراکز کمتر برخوردار ملارد، شهر قدس، شهریار و شهر ری  جزء اولویت های حوزه درمان در سال جدید می باشد.
همچنین پیگیری نظام ارجاع در جهت بهبود شاخص های سلامت ، توجه به عوامل خطر بیماری های غیر واگیر، ارائه آموزش های پیشگیرانه ، راه اندازی کمپین های بهداشتی مقابله با فشار خون و سلامت دهان و دندان جزء برنامه های اصلی معاونت بهداشت است.
وی اشاره داشت: دارو و تجهیزات به شکل مناسب توسط معاونت غذا و دارو برای مراکز تحت پوشش تامین می شود و در بخش بین الملل گردشگری سلامت ، اعتبار بخشی ،توسعه همکاری های بین المللی و ارائه مصولات دانش بنیان مد نظر می باشد.
سرپرست دانشگاه اعلام کرد: بهبود وضعیت رفاهی دانشجویی، توجه به کرسی های آزاد اندیشی و تقویت نشاط و امید در بین دانشجویان بر عهده معاونت دانشجویی و فرهنگی است .
دکتر کوهپایه زاده بر گسترش همکاری بین بخشی به منظورتقویت مولفه های اجتماعی سلامت با  همکاری معاونت اجتماعی تاکید کرد.
 در ادامه معاونین بهداشت ، درمان و غذا و دارو در خصوص اهم اقدامات انجام شده حوزه خود توضیح دادند.
سپس جلسه پرسش و پاسخ خبرنگاران با حضور اعضای هیئت رییسه تشکیل شد که اهم سولات مطرح شده در زمینه کمبود تخت های بیمارستانی، آموزش رفتارهای پیشگیرانه، دریافت مطالبات دانشگاه، تقویت همکاری بین بخشی ، توسعه گردشگری سلامت و تقویت رسالت پاسخگویی اجتماعی بود.

دفعات مشاهده: 180 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر