برگزاری کارگاه آموزشی نوآوری‌ها و دست‌آورد‌های جدید در زمینه Chemical Biology

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۹ |
"نوآوری‌ها و دست‌آورد‌های جدید در زمینه Chemical Biology و کاربرد‌های آن در داروسازی و بیولوژی" مورخ 16 دی ماه از  در سالن کنفرانس طبقه هشتم کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود..
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در راستای گام برداشتن به سمت دانشگاه نسل سوم و با توجه به اینکه در دو ده اخیر نوآوری‌ها و دست آورد‌های جدید در سه زمینه علمی شیمی ترکیبات کوچک ارگانیک (Small organic molecules )، شیمی دارویی ( Medicinal Chemistry ) و بیولوژی سلولی مولکولی (Molecular Biology ) رخ داده که منجر به ایجاد فیلد جدیدی به نام Chemical Biology گردیده است، دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری معاونت تحقیقات ریاست جمهوری و بنیادملی نخبگان سخنرانی تحت عنوان "نوآوری‌ها و دست‌آورد‌های جدید در زمینه Chemical Biology و کاربرد‌های آن در داروسازی و بیولوژی" را با حضور دکتر امیر اسدی اسکندر، دکترای عمومی داروسازی- دکترای تخصصی شیمی دارویی و پژوهشگر مدعو از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در روز یکشنبه مورخ 16 دی ماه از ساعت 8:30 الی 10:30 در سالن کنفرانس طبقه هشتم کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌نماید.
در این کارگاه ابتدا به سیر تحولات اخیر در این زمینه تحقیقاتی پرداخته می‌شود و سپس به معرفی نوآوری‌ها در زمینه استارت آپ‌های دارویی با هدف آشنایی و پیاده سازی در کشور و همچنین ایجاد فرصت‌های جدید برای خلاقیت و نوآوری بیشتر توسط ذهن خلاق محققان داخلی پرداخته خواهد شد. امید است با انجام برنامه¬های آموزشی و ارتباط با نخبگان خارج از کشور بتوان گام¬های مفیدی در راستای دانشگاه نسل سوم برداشت.
علاقه¬مندان جهت شرکت در این کارگاه می¬توانند از طریق لینک زیر ثبت نام نمایند:
 تذکر: با توجه به محدود بودن ظرفیت، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام نمایند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 66 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر