در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم دیدار رییس پردیس بین الملل با مدیران گروههای آموزشی علوم پایه پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۵ |
دکتر مقتدایی رییس پردیس بین الملل با مدیران گروههای آموزشی علوم پایه پزشکی در مرکز همایش های رازی دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛دراین جلسه که به منظور بررسی مسائل دانشجویان غیر ایرانی پردیس (بین الملل) تشکیل گردید،سرپرست معاونت آموزشی پردیس بین الملل ، مدیران گروهها و یا نمایندگان آنها حضور داشتند.
در ابتدا دکتر مقتدایی در این جلسه موضوعات افت تحصیلی،برقراری ارتباط با دانشجویان جهت ارتقاءو تعامل بهتر با دانشجویان غیر ایرانی در جهت حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم را  مطرح نمود و در ادامه مدیران گروهها ، نقطه نظرات خود را بیان کردند.
همچنین  مقرر گردید جهت هماهنگی بیشتر و ارتقاء فعالیت های بین المللی ، مدیران گروهها ؛ اساتیدی جهت تدریس در کلاس های انگلیسی انتخاب نمایند که توانمندی های لازم و مناسب را داشته باشند .
در این جلسه دکتر احمدی ؛ سرپرست معاونت آموزشی پردیس بین الملل تاکید نمود:که حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم بدون همراهی و مساعدت گروههای آموزشی امکان پذیر نمی باشدو اساتید گرانقدر دانشگاه در این جهت نقش اساسی بر عهده دارند.
دکتر احمدی گفت: پردیس بین الملل درصدد است تا به نحو شایسته از زحمات اساتیدی که در این زمینه تلاش  می کنند ، قدردانی نماید.
همچنین این مرکز آماده است تا نقطه نظرت ، انتقادات و پیشنهادات اساتید را بررسی و عملیاتی نماید.

دفعات مشاهده: 81 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر