معرفی شرکت دانش بنیان طب پژوهان رازی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۳۱ |

تیم تحقیقاتی شرکت طب پژوهان رازی (TPR) وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران طی روزهای آینده برای اولین بار در کشور از کیت سنج ATP و ADP  با دقت بالا رونمایی می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ شرکت دانش بنیان طب پژهان رازی (TPR) وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران به همت جمعی از محققین جوان دانشگاه علوم پزشکی ایران و زاهدان با هدف توسعه و گسترش تولید ملی تاسیس شده است و برای ترویج اهداف خود از حداکثر  ظرفیت و توانایی دانشمندان ، اساتید و محققین بهره  خواهد برد.
شرکت فن آور طب پژوهان رازی (TPR) فعالیت خود را به عنوان یک مرکز کارآفرینی در سال 1397 آغاز کرده است. تاسیس این شرکت با حمایت و همراهی معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، جمعی از اساتید دلسوز و دانشجویان خوش فکر این حوزه صورت گرفته است. حمایت و همراهی این عزیزان، انگیزه و تلاش مجموعه شرکت فن آور طب پژوهان رازی را برای فعالیت هر چه بیشتر و توسعه ابعاد مختلف علمی و حرفه ای خود دو چندان کرده است. امید است تدوام حمایت ها و همراهی شما بزرگواران به عنوان حامی و تکیه گاه نخبگان و دانشجویان دغدغه مند چراغ راه‌مان باشد.
محصول جدید شرکت فن آور طب پژوهان رازی کیت سنجش مالون دی آلدهید می باشد که به یاری خدا و کار تیمی محققین دانشگاه علوم پزشکی ایران ساخته شده است و در مرحله تولید می باشد.
کیت سنجش مالون دی آلدهید محصول شرکت طب پژوهان رازی (TPR) روشی ساده، تکرارپذیر و استاندارد رابرای اندازه گیری میزان مالون دی آلدهید و آگاهی از پراکسیداسیون لیپیدی در نمونه های بیولوژیکی مانند سرم، پلاسما، ادرار، بافت هموژنه، لیزات سلولی و مایع محیط کشت فراهم می کند.
با توجه به اهمیت مالون دی آلدهید به عنوان یک نشانگر پراکسیداسیون چربی ها و همچنین عملکرد منفی آن در برابر سلامت، نیاز به ارزیابی مالون دی آلدهید در تحقیقات تغذیه ای و پزشکی همچنان احساس می شود.

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر