انتخاب پروفسور کشکولی بعنوان یک درصد داوران برتر در حوزه مجلات پزشکی پزشکی اندکس شده دنیا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۳۱ |

پروفسور کشکولی بعنوان یک درصد داوران برتر در حوزه مجلات پزشکی پزشکی اندکس شده دنیا در سال ٢٠١٨ برگزیده شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ با توجه به تفکیک داوران برتر در کشورهای مختلف، در کشور ایران نیز به تفکیک داوران برتر اعلام شده اند که پروفسور کشکولی ، عضو هیت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، رتبه ٧ در کشور و ٨٦ دنیا در کل حوزه پزشکی بالینی راکسب کرد.
ضمن قدردانی از ایشان برای اعتلا نام دانشگاه، این افتخار را به همه اعضا دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک می گوییم.
شایان ذکر است سایت رسمی داوری مقالات علمی (پابلون) طی اطلاعیه ای داوران برتر یک درصد دنیا در حوزه پزشکی بالینی را اعلام نمود. معیار انتخاب تعداد داوری مقالات ارسالی به ژورنالهای معتبر اندکس شده دنیا در سال می باشد.

دفعات مشاهده: 84 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر