برگزاری جلسه مشترک در راستای ایجاد فرهنگ سازمانی وحرکت به سمت دانشگاه نسل سوم با معاونت درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۴ |

جلسه  مشترک معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت درمان   در راستای ایجاد فرهنگ  سازمانی وحرکت به سمت دانشگاه نسل سوم  با حضور دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری و دکتر توکلی معاون درمان و مدیران دو حوزه مورخ  ۱۳ مرداد درساختمان  معاونت درمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ دراین جلسه  دکتر ملکوتی  معاون تحقیقات و فناوری ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور اعضا ، هدف از تشکیل این جلسه  را ایجاد فرهنگ  دانشگاه نسل سوم در حوزه معاونت معاونت تحقیقات و فناوری با همکاری  معاونت درمان ایجاد انگیزه در ارتقای کارآفرینی و توسعه هدفمند  بر اساس نیاز  برشمردواظهار امیدواری  کرد:  که پژو هش مبتنی بر نیاز بازار و جامعه  باشد و بایستی همکاری و هماهنگی بین بازار و دانشگاه فراهم شود تا بتوانیم  بخشی از مشکلات  و مسایل جامعه  را پوشش دهیم وطرح های تحقیقاتی  هیئت علمی  باعث حل مشکلاتی از جامعه شود.
در ادامه دکترتوکلی   معاون درمان  بیان کرد: که هدف این معاونت ارتقاء بهره وری درمراکز درمانی و انجام پژوهشهایی بر اساس نیازهای  درمانی جامعه و حل مشکلات  است و پیشنهاد همکاری بیشتر بین کمیته دانشجویی  معاونت تحقیقات و فناوری مراکز تحقیقاتی و گروه های آموزشی پژوهشی را بیان نمود.
 گفتنی است  نتایج و مصوبات جلسه به منظور تسهیل فرآیند اداری در راستای پژوهش و تحقیقاتی در جهت بهبود مشکلات و مسابل جامعه به شرح ذیل است:
1.    ارسال نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی معاونت درمان به معاونت تحقیقات و فناوری
2.    هماهنگی و همکاری بین مراکز تحقیقاتی با معاونت درمان
3.    همکاری بین کارشناسان ستادی معاونت درمان با  گروه ترجمان دانش  معاونت تحقیقات و فناوری جهت  کمک به نحوه توزیع پیامهای تحقیقاتی به پژوهشگران

دفعات مشاهده: 52 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر