اخذ گواهی ثبت اختراع دستگاه کراتو ریموال توسط دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده پرستاری دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
شاهرخ خجسته فر دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده پرستاری دانشگاه موفق به کسب گواهی ثبت اختراع دستگاه کراتو ریموال شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: شاهرخ خجسته فر دانشجوی کارآفرین دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به طراحی و ساخت دستگاه کراتو ریموال شد که در درمان زخم دیابت و زخم پاشنه پا کاربرد دارد.
وی در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه عنوان داشت: بیشترین کاربرد دستگاه کراتو ریموال در درمان زخم های کراتوزه است و گواهی ثبت اختراع را دریافت کرده است .
دانشجوی کارشناسی ارشد مراقبتهای ویژه دانشگاه بیان کرد: این دستگاه علاوه بر درمان زخم های دیابتی برای پیشگیری و درمان شقاق و پینه پاشنه پا هم مفید است.
خجسته فر گفت: علاوه بر ساخت دستگاه کراتو ریموال، از دیگر ایده هایی که منجر به تولید محصول شده است می توان فیکس کننده پانسمان  بدون چسب و باند، کفش و جوراب پانسمان را نام برد ،که ازویژگی های اصلی آن می توان به ظاهر آراسته، رعایت بهداشت ، کاهش ورم پا و کاهش فشار بر عروق اشاره کرد.
دانشجوی کارآفرین دانشکده پرستاری افزود: از جمله طرح های در دست اقدام ، طرح وکیوم می باشد که برای تنظیم  ph زخم به درمان گر کمک می نماید.
همچنین طرح دیگری که به زودی گواهی ثبت اختراع را کسب می نماید ؛دستگاه شستشوی زخم است که نسبت به مشابه خارجی مقرون به صرفه می باشد.
شاهرخ خجسته فر ضمن تشکر از دعوت مدیریت روابط عمومی دانشگاه برای معرفی ایشان خاطر نشان کرد : امیدوارم ثبت این طرح ها بتواند در روند درمان به جامعه پزشکی و بیماران موثر واقع شود.
وی از اساتیدی که در کسب این موفقیت او را یاری کردند به ویژه خانم دکتر نجفی تشکر و قدردانی نمود.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 413 بار   |   دفعات چاپ: 69 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر