دکتر ناصری پور: نوآوری زمینه لازم برای دانشگاه نسل سوم را فراهم می آورد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ |
سی و ششمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور و سازمانهای وابسته روز چهارشنبه 11 بهمن ماه 1396 با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در مرکز همایشهای رازی آغاز به کار نمود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: سی و ششمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور و سازمانهای وابسته روز چهارشنبه 11 بهمن ماه 1396 با حضور دکتر صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاونین توسعه دانشگاهها در مرکز همایشهای رازی آغاز به کار کرد.
دکتر ناصری پور رییس دانشگاه بیان کرد: برای حل مشکلات معاونت توسعه باید طرح جدید پیاده سازی شود، در واقع اگر بخواهیم نگاه دقیقی داشته باشیم، شاهد چالش های بسیاری در دانشگاهها هستیم ، از یک سو کاهش بودجه و اعتبار و از جهت دیگر با رشد درخواست آموزشی روبرو هستیم.
وی با اشاره به این موضوع که طبق قانون اساسی آموزش علوم پایه باید رایگان باشد، نه آموزش های تخصصی بیان کرد:در دنیا فارغ التحصیلان PHD کارآفرینی می کنند ولی در ایران فارغ التحصیلان بجای کارآفرینی و تولید تکنولوژی دنبال کار می گردند .
 رییس دانشگاه اظهار کرد: چالش دیگر در این زمینه رقابت با سایر دانشگاهها پیشرفته دنیا و موسسات خصوصی است که یکی از راهکارهای موثر رفتن به سمت دانشگاههای نسل سوم است.
 وی افزود:  در این راستا باید ارزش افزوده ایجاد نماییم ، ساختارها را تغییر دهیم ، مراکز پژوهشی را تقویت کنیم و سعی نماییم موضوع های مشخص  برای گرندها تعیین  شود.  همچنین باید چشم انداز و برنامه استراتژیک را تغییر دهیم.
دکتر ناصری پور گفت: کارآفرینی و خلق ثروت باید  به عنوان وجه برتر و در اولویت باشد و  ارزش ها  باید به سمت تولید فناوری و تکنولوژی تغییر یابد.
ایشان خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم در سال های آینده با مشکلات کمتری روبرو باشیم باید ایجاد دانشگاه نسل سوم  را سرلوحه کار قرار دهیم و معاونین توسعه هم در این زمینه می توانند موثر باشند.  از جمله اقدامات معاونت توسعه در راستای افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها، می توان به افزایش انگیزه کارکنان ، توسعه نظام پیشنهادات، تشویق اعضای هیئت علمی  فعال در ارتباط با صنعت ، بازنگری قوانین  ، کاهش بورکراسی اداری  و ایجاد سیاستهای ترفیع اشاره کرد.
وی ادامه داد: نوآوری زمینه لازم برای دانشگاه نسل سوم را فراهم می آورد،  لذا باید فاصله خلق ایده ها تا تولید محصول کم شود تا محققان بتوانند به اهداف خود برسند. همچنین برای دانشجویان PHD و اعضای هیئت علمی که تولید محصول و خلق ثروت داشته باشد باید نظام تشویق و امتیاز را در نظر گرفته شود، ساختارها تغییر و بستر دانشکده باید در جهت تقویت پژوهشکده ها و انستیتو ارتقا یابد.
 دکتر ناصری پور در خاتمه  تصریح کرد: یکی از ویژگی های مسلم دانشگاه نسل سوم بین الملل شدن ( جذب دانشجو خارجی و تبادل استاد) است که باید به آن توجه شود.

برای دریافت تصاویر بیشتر گالری شماره 1کلیک نمائید .
گالری شماره 2

دفعات مشاهده: 534 بار   |   دفعات چاپ: 83 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر