برگزاری جلسه کار آفرینی و خلق ثروت دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ |
جلسه کار آفرینی و خلق ثروت  با حضور رییس دانشگاه  مورخ 30 دی ماه 96 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش  روابط عمومی دانشگاه ؛ جلسه کار آفرینی و خلق ثروت ظهر روز شنبه 30 دی ماه با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ، دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر قاسمی معاون بین الملل، دکتر جغتایی رییس دانشکده فناوری نوین و سایر اعضاء ، در سالن شورا برگزار گردید.
 در ابتدا دکتر حسین کیوانی عضو هیات علمی دانشگاه  در خصوص دو طرح پیشنهادی خود عنوان کرد: بحث راه اندازی مگالب ( آزمایشگاه بزرگ تخصصی با تجهیزات )  یک راه مناسب برای کاهش هزینه ها و افزایش درآمد آزمایشگاه های تابعه می باشد. همچنین این مرکز با دارا بودن تجهیزات تخصصی به عنوان یکی از مهمترین ابزار جهت انجام تحقیقات پایه و بالینی ،  نیاز پژوهشگران را مرتفع می نماید.
 ایشان در مورد دومین طرح پیشنهادی اظهار داشت : با توجه به کاهش رشد باروری در زوجین ایرانی و بالا بودن تعداد متقاضیان  نیاز به راه اندازی مرکز ART ضروری به نظر می رسد.
سپس دکتر ناصری پور بیان کرد: در خصوص طرح های پیشنهادی از مدیران گروههای علوم پایه دعوت شود تا نظرات خود را برای اجرای هر چه بهتر طرح ها ارائه دهند و ما هم حمایت خود را برای تحقق این هدف اعلام می داریم.
وی هدف اصلی برای خلق ایده های نو را توسعه مشارکت اساتید و دانشجویان PHD را معرفی کرد.
رییس دانشگاه ضمن رعایت کنترل کیفی در انجام طرح های پیشنهادی تصریح کرد: در نظر داریم در مرحله اول مدل های کوچک را درسطح دانشگاه ایجاد نماییم.
در ادامه دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در خصوص بازنگری مفاد آیین نامه ستاد راهبری خلق ثروت و کارآفرینی توضیحاتی بیان نمود.
اعضای حاضر در جلسه پیشنهادات خود را برای اجرای طرح های پیشنهادی ارائه دادند که اهم آن به شرح زیر است:
1-    انجام مطالعات امکان سنجی  طر های پیشنهادی با کمک بخش اقتصاد درمان دانشگاه
2-    مشارکت اساتید در اجرای طرح های پیشنهادی
3-    توجه به کیفیت خدمات ، تسهیل دسترسی به عنوان عنوان هدف اصلی طرح
4-    تعیین تکلیف طرح های پیشنهادی تا یک ماه آینده
5-    توجه به اهداف ایجاد دانشگاه نسل سوم و خلق ثروت در انجام طرح ها

دفعات مشاهده: 474 بار   |   دفعات چاپ: 74 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر