جلسه هم اندیشی دانشگاه نسل سوم با حضور دکتر ناصری پور برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۰ |
متن خبر مورد نظرجلسه هم اندیشی دانشگاه نسل سوم با حضور رئیس دانشگاه  روز شنبه مورخ 7 بهمن ماه در سالن VIP مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
روابط عمومی دانشگاه: جلسه هم اندیشی دانشگاه نسل سوم با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ، معاونین ، اعضای هیئت علمی در روز شنبه 7 بهمن ماه تشکیل شد.
دکتر ناصری پور  ضمن تبریک به دکتر کوهپایه زاده  سرپرست جدید معاون آموزشی عنوان کرد: با توجه به کاهش منابع پایدار باید به سمت کارآفرینی و خلق ثروت پیش برویم و از اقتصاد دانش بنیان بهره ببریم .
وی گفت: ما با تولید تکنولوژی فاصله داریم  و باید به سمت دانشگاه نسل سوم حرکت نماییم.
رییس دانشگاه اظهار کرد: بحث کارآفرینی و خلق ثروت یک فرآیند عملی است، لذا در این راستا باید الگوهای مشخص معرفی و اقدامات عملی انجام پذیرد.
ایشان با اشاره به اینکه همه اعضای دانشگاه جزء جامعه هدف مدنظر هستند تصریح کرد: این پتانسیل در دانشگاه علوم پزشکی ایران وجود دارد که در این زمینه قدم های مثبت برداریم و شاهد یک دانشگاه نوآورو خلاق باشیم.
وی افزود: برای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم باید اهداف عملیاتی را تعریف کنیم  ، شاخص های ارزیابی را ارتقا بخشیم و برنامه استراتژیک را تعیین نماییم.
دکتر ناصری پور  خاطر نشان کرد: همه گروهها باید در جهت فرهنگ سازی و ایجاد زیر ساخت های لازم همکاری   و مدیران هم باید انگیزه های لازم ایجاد نمایند و برای افرادی که بهره وری عملکرد داشته اند پاداش متناسب در نظر گرفته شود.
در این نشست نماینده اجرایی IHF از طریق ویدو کنفرانس در خصوص اقدامات اجرایی توسط مراکز درمانی  برای رسیدن به جایگاه دانشگاه نسل سوم سخنرانی نمود.
سپس دکتر امید پور نیک  عضو هیئت علمی  دانشگاه در خصوص حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم مطالب مفیدی را ارائه داد.
در ادامه دکتر کوهپایه زاده سرپرست جدید معاون آموزشی بیان کرد: هدف از برگزاری این نشست ها ، معرفی الگوهای موفق برای تحقق این هدف است.
دکتر کوهپایه زاده گفت : حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم کار راحتی نیست و باید با فرصت شناسی حدکثر بهره برداری را نمود  ،همچنین  در معاونت آموزشی باید آموزشهای مجازی و آموزش در بخش بین الملل  را توسعه داد و  ارتباط با دانشگاههای فنی  را ارتقا بخشید .
گفتنی است در این نشست اعضای هیئت علمی حاضر بحث و تبادل نظر نمودند و  پیشنهادات خود را برای این مهم مطرح کردند.

برای تصاویر بیشتر اینجا کلیک نمائید .

دفعات مشاهده: 595 بار   |   دفعات چاپ: 96 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر